Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019 8:06:47 πμ           Επικοινωνία
SPA / ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ.
Η Εταιρία μας έχει ειδικευθεί στη κατασκευή
SPA / ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ
και παρουσιάζει προϊόντα με μεγάλη επιτυχία.
Οι SPA που κατασκευάζουμε είναι από beton ή από ακρυλικό υλικό.

Οι SPA από beton (κτιστές) κατασκευάζονται σε διάφορα σχέδια
(ΟΚΤΑΓΩΝΟ - ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - ΕΞΑΓΩΝΟ - ΕΛΛΕΙΨΗ - ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ - OVAL κλπ)
και επενδύονται εσωτερικά με ψηφίδα ή παρόμοιο υλικό.

Οι μηχανισμοί που τοποθετούνται είναι απολύτως ενδεδειγμένοι για SPA σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Τοποθετούνται από απλά συστήματα υδρομασάζ μέχρι και τα πλέον εξειδικευμένα κατόπιν επιθυμίας του πελάτη όπως ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ - ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ - ΠΑΛΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ - ΧΕΙΡΟΜΑΣΑΖ - ΚΙΝΗΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ - ΣΥΝΔΟΙΑΣΜΩΝ -κλπ.

Επίσης και με SKIMMERS - ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ - ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΟΖΟΝ κλπ.

Οι SPA από beton είναι η ενδεδειγμένη λύση για οικίες, ξενοδοχεία κλπ. εκεί όπου απαιτείται ιδιαίτερη αισθητική ή σε περιπτώσεις όπου είναι αδύνατη η προσαρμογή με έτοιμες ακρυλικές SPA.

Οι ακρυλικές SPA προσφέρονται σε συγκεκριμένα μοντέλα και χρώματα είτε με skimmer είτε με υπερχείλιση και με όλα τα συστήματα υδρομασάζ που αναφέρθηκαν προηγουμένως, προσφέρονται για 2 ως 8 άτομα.

Οι μπανιέρες είναι κατασκευασμένες από ακρυλικό υψηλής ποιότητος με εξωτερική επένδυση από ABS και ενισχυμένο Fiberglass. Διαθέτουν βάση στήριξης και οι μηχανισμοί είτε είναι ενσωματωμένοι στη μπανιέρα είτε βρίσκονται σε παλέττα ξεχωριστά.

Παραδίδονται πλήρεις για άμεση λειτουργία, είναι ιδανικές για οικίες - ξενοδοχεία -αθλητικά κέντρα - γυμναστήρια -ινστιτούτα αδυνατίσματος κλπ.


Powered and Hosted by: ComelNet Ltd.
Copyright Notice